srijeda, 25. listopada 2017.

OPREZ - zanimljivo štivo!! Psihološka znanja i alati u sportskoj praksi; priručnik za trenere (B. Balent, A. Kobilšek i H. Šašek)



Samo jedna riječ o ovome: NAPOKON! 


Bez puno pretjerivanja i pametovanja jedan od priručnika koji opravdavaju svoj naziv jer po mom mišljenju moraju baš to, biti pri ruci treneru u svakom trenutku. Ovo je priručnik koji svakom treneru nudi mogućnost da se usavršava i radi na sebi u vjerojatno najbitnijem segmentu, onom psihološkom, gdje je i prostor za napredak najveći. Jedan od autora (Boris Balent) na predstavljanju priručnika je rekao kako oni koji ne dijele znanje s drugima zapravo se boje svog znanja, a čitajući njihov rad definitivno se stekne dojam kako se oni ne boje niti svog znanja niti se ustručavaju to podijeliti s ostalima, a najbolje od svega je što to znanje dijele na svima razumljiv i pristupačan način uz mnoštvo primjera, zanimljivosti i citata koji čitatelju pomažu u razumijevanju materije koja se obrađuje. 
Ovo je priručnik koji bi po meni morao biti obvezna literatura za sve one koji rade u sportu, bave se sportom ili ga na bilo koji način pokušavaju razumijeti i doživjeti.

Nema komentara:

Objavi komentar