petak, 21. veljače 2020.

OPREZ!! - zanimljivo štivo: Melem za dušu (Jack Canfield i Mark Victor Hansen)



Dok smo još u valentinovskom raspoloženju preporučit ću knjigu, odnosno knjige, radnog naziva Melem za dušu koje imaju za cilj utjecati jako intenzivno na emocije čitatelja i to na vrlo jednostavan i direktan način. Inicijalno zamišljen kao skup priča podijeljenih po raznim temama trebao je to biti samo još jedan obični selfhelp priručnik.
Međutim, knjiga Melem za dušu, prvi put objavljena 1995., proširila se u niz od 77 knjiga, uključujući neke od neobičnih naslova poput: Melem za zubarevu dušu, ili za dušu oceanskog ljubavnika. Niz je prodan u 80 milijuna primjeraka i preveden na 37 jezika; Hansen i njegov sukreator Jack Canfield drže Guinnessov rekord za najviše knjiga u isto vrijeme na listi bestsselera New York Timesa (sedam knjiga, svibnja 1998.). Čak su započeli sa zaštitnim znakom Melem za dušu za hranu za mačke i pse.


Obzirom su priče raznih tematskih sadržaja siguran sam da svatko može pronaći i nešto za sebe tako da slobodno put knjižnice po jedan primjerak za UGODAN VIKEND uz dobru literaturu.

Nema komentara:

Objavi komentar