srijeda, 31. prosinca 2014.

Najbolje u 2014. Top 5 najčitanijih postova

Prije nego zakoračimo u novu godinu još jednom se prisjetite postova koji su vas najviše zanimali i koje ste u 2014-oj najviše čitali:

1. Rehabilitacija nakon rekonstrukcije prednjeg križnog ligamenta (ACL): od operacije do povratka na teren  - Uvjerljivi broj jedan je prvi u nizu postova o rehabilitaciji mlade rukometašice Lorene koji je pogledan čak 650 puta.
2. Rehabilitacija nakon rekonstrukcije prednjeg križnog ligamenta (ACL): od operacije do povratka na teren (1) - I na broju dva je članak o prvom tjednu oporavka nakon operacije, a pogledan je 208 puta.
3. Arhimed, psiholog ili fizičar? - Broj tri zauzeo je post u kojem je Zagrebova pobjeda nad Kielom objašnjena na jedan drugačiji način. Post je pogledan 205 puta.
4. Pripremni period u RK Lokomotiva (prvi dio) - Četvrtoplasirani je članak koji sam pisao za seminar kondicijskih trenera o ponešto izmijenjenoj filozofiji pripremnog perioda u odnosu na 'tradicionalne' metode. Ovaj je post zabilježio 200 pogleda.
5. Griješe li vrhunski sportaši? Michael Jordan zna i promašiti!! - Post koji govori o oslobađanju sportaša straha od pogreške pogledan je 185 puta.

Za kraj vam želim sve najbolje u Novoj 2015. Godini i da vam se ispune sve želje i snovi.


Nema komentara:

Objavi komentar